Helga Sierat, BodymanagementHelga Sierat
Waddinxveen

Website: https://bodymanagement.nl/
Email: info@bodymanagement.nl

Opleiding: Medische Klinische Chemie, Orthomoleculaire geneeskunde, Klinische Psycho Neuro Immunologie, Sportmassage, gewichtsconsulent, PSYCH-K Facilitator.
Werkervaring: Na mijn opleiding Medische Klinische Chemie, ben ik jaren werkzaam geweest als medisch analist in het ziekenhuis en sinds januari 2005 werk ik full-time in mijn eigen praktijk als afslankcoach. Als afslankcoach begeleid ik al meer dan 15 jaar mensen met overgewicht, die niet lekker in hun vel zitten. Dit doe ik met veel plezier en succes. 

Mijn praktijk: Body Management is gericht op effectief afvallen en controle krijgen over je gewicht. Daarom is het belangrijk te weten wat je eet en daar op een positieve manier mee om te gaan. Dit doen we door samen toe te werken naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans met een eetpatroon wat makkelijk te volgen is.
Door aandacht te besteden aan leefstijl, de invloed van voeding en je bewuste - en onbewuste gedachten, wordt het makkelijk om op een positieve manier met eten om te gaan. Want dan lukt stoppen met overeten, te veel snoepen of het eten of drinken van ongezonde producten. Dan krijg je weer controle over je eigen gewicht. Dat geeft je zelfvertrouwen, maakt je krachtig, trots en slank.