Caroline Zwanenburg, Verpleegkundig specialist Care for Women, gezondheidsconsulentCaroline Zwanenburg

Website: www.vrouwengezondheidzuidplas.nl
Email: c.zwanenburg@careforwomen.nl
Opleiding en werkervaring: Sinds 1986 ben ik gespecialiseerd dialyse verpleegkundige, ik heb een periode gedoceerd aan de Haagse Hogeschool als praktijkverpleegkundige, gewerkt in de specialistische terminale thuiszorg, de opleiding post-HBO seksuologie gedaan en vervolgens werkzaam geweest als consulent seksuele gezondheid op de polikliniek Urologie. Als laatste (2014) heb ik de opleiding verpleegkundig specialist Care for Woman afgerond. In het voorjaar van 2016 start ik met de opleiding tot Hormoonfactortrainer.

Mijn praktijk: Hormoonveranderingen hebben grote invloed op het leven van vrouwen. Er is geen vrouw die niet ergens in haar leven geconfronteerd wordt met klachten of problemen die samenhangen met hormonen. Zwangerschappen, kinderwens problematiek, menstruatieklachten, anticonceptie en overgang zijn zomaar wat voorbeelden van hormonale veranderingen die klachten kunnen geven. Het is niet verstandig om met specifieke vrouwenklachten niet serieus te nemen want er is veel aan te doen. Sinds 2015 ben ik als consulent aangesloten bij Care for Women en heb de opleiding tot Hormoonfactor trainer gevolgd. Ik bied natuurlijke oplossingen en werk vanuit de holistische visie waarbij lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Wil je persoonlijk advies en een natuurlijke oplossing voor je klachten? Maak dan een afspraak voor een consult. Je hoeft niet de huisarts te bezoeken voor een verwijzing, vergoeding is vaak mogelijk via de aanvullende verzekering. Ik neem de tijd voor je.
Met wat voor soort klachten kunt u bij mij terecht: Gewichtstoename, stemmingswisselingen, slecht slapen, onrust, opvliegers, vermoeidheid, last van gewrichten, heftige menstruaties, problemen met hormonale anticonceptie, vruchtbaarheidsproblemen, PMS, endometriose, PCOS, huidproblemen, overgangsklachten, klachten tijdens en na kankerbehandeling. Je kunt mijn website bezoeken en daar zelf een afspraak inboeken of je kunt mij mailen of bellen. In Waddinxveen heb ik praktijk bij Promessa vrouwenzorg (Jan Dorrekenskade-oost 20) doorgaans op woensdagmiddag. Verder heb ik ook praktijk in Zevenhuizen, Nieuwerkerk en Capelle op verschillende dagen en avonden.
Je bent van harte welkom.
Caroline Zwanenburg


Nel Bakker, Verpleegkundig specialist Care for Women, verloskundigeNel Bakker

Website: www.promessavrouwenzorg.nl
Email: nbakker@filternet.nl
Opleiding en werkervaring: Sinds 1992 ben ik werkzaam als verloskundige. Hierdoor ben ik al jaren met vrouwen en vruchtbaarheid bezig. In 2016 ben ik begonnen als Care for Women specialiste. Ik geef hiernaast trainingen op het gebied van natuurlijke (anti)conceptie (Sensiplan).

Mijn praktijk: Gedurende het leven van een vrouw zijn er drie belangrijke fasen: de puberteit, de zwangerschap en de overgang. In deze fasen verandert er veel op het hormomale vlak. Deze hormonale schommelingen kunnen veel klachten geven. Ik wil vrouwen hier graag persoonlijk bij begeleiden en adviseren. Tijdens een consult van een uur ga ik in op jouw situatie en leg ik uit wat er in jouw lichaam gebeurt. Hierbij kunnen leefstijl, voeding en eventueel supplementen aan bod komen.
Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket. Dit valt niet onder je eigen risico. Een doorverwijzing van je huisarts is niet nodig.
Met deze klachten kun je bij mij terecht: 

  • Menstruatie of PMS klachten
  • Kinderwens
  • Preconceptie-adviezen
  • Peridode van het kraambed
  • Anticonceptie
  • Overgangsperiode

Zorg dat je weer in je kracht komt. Ik wil je daar graag bij helpen!

Van harte welkom in mijn praktijk Promessa Vrouwenzorg!