Jolanda Köhnke, Coach Transactionele Analyse en Lichaamswerk
WaddinxveenJolanda Köhnke

Website: www.jakcoaching.nl
Email:  info@jakcoaching.nl
Opleiding: Verpleegkundige en vervolgopleiding Hartbewaking, Transactionele Analyse Persoonlijke Groei & Professionele Ontwikkeling, Transactionele Analyse Psychotherapie, Embodied Coaching and Psychotherapy, Psychosociale Basiskennis.

Werkervaring: Als verpleegkundige hartbewaking begon ik mijn loopbaan gedurende 17 jaar. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar docent verpleegkunde, praktijkopleider en coach in het zorgonderwijs. Zes jaar lang was ik bestuurslid bij een stichting van peuterspeelzalen, gedurende 4 jaar was ik wedstrijdsecretaris bij een sportvereniging. Daarnaast  heb ik ervaring als vrijwilliger 0de-lijns hulpverlening in de vorm van telefonische contactgesprekken en via chat.

Mijn praktijk: Ik bied coaching en/of therapie in de vorm van individuele gesprekken. Ik werk onder andere vanuit de Transactionele Analyse: een theorie over persoonlijkheid, gedrag, communicatie en verandering. Ik combineer het werken met de concepten van de TA met het werken met lichaamstaal: embodied coaching en therapie.

Met wat voor soort klachten kun je bij mij terecht? Je kunt bij mij terecht als je bij jezelf gewoontes of symptomen, lichamelijk en / of  geestelijk, ervaart die je je in je dagelijkse leven in de weg zitten. Denk ook aan gevoelens van niet lekker in je vel zitten, lusteloosheid, doelloosheid, somberheid, snel geïrriteerd zijn, slecht slapen, piekeren, hoofdpijn, gevoelens van angst, pijn, verdriet, boosheid of  negatieve denkpatronen. Als je worstelt met veranderingen doordat een nieuwe levensfase aanbreekt, met de balans in je persoonlijke welzijn, gezin en werk, of bijvoorbeeld of door een gebeurtenis in je leven kun je bij mij terecht.