Marjoke van Rooijen, Coach en klankschalenbehandelaar
WaddinxveenMarjoke van Rooijen

Websitewww.marjokevanrooijen.nl
Email: marjokevanrooijen@gmail.com
Opleiding: als 17 jarige ben ik de verpleging in gegaan en ik heb daar 25 jaar van genoten. Daarna heb ik de studie Gezondheidspsychologie gedaan en de opleiding voor Levens en Loopbaancoaching bij de Balansgroep. In 2013 ben ik mijn coachpraktijk gestart. De verdieping van mijn coachvaardigheden heb ik gevonden tijdens de NLP practitioner/master opleiding en traumaverwerking. Na een opleiding voor klankbehandelaar bij Hilda Postema en Hans de Back ben ik naast coach ook volleerd klankbehandelaar.
Werkervaring: Mijn werkervaring ligt vooral in de zorg en begeleiding. Sinds 2013 ben ik werkzaam in mijn praktijk voor Levens en loopbaan coaching, Klankschaalbehandeling en Stresscounseling.

Mijn praktijk: Het leven zit vol verandering en situaties die vragen om aanpassingen. Veranderingen op het werk, een nieuwe levensfase of de diagnose van een ziekte kunnen je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Hoe ga je daarmee om en hoe wil je daarmee omgaan? Welke keuzes heb je en waar heb jij behoefte aan? Dit zijn voorbeelden van de vragen die ter sprake kunnen komen en die wij samen onderzoeken. Omdat meestal alle levensgebieden (werk, relaties, zingeving) hierbij betrokken zijn, werk ik vanuit het principe dat lichaam, ziel en geest een geheel vormen. Omdat het gemakkelijker praat en helpt om de emoties te ordenen, werk ik ook graag met wandelcoaching. Mijn uitgangspunt is dat het coachtraject een verrijkende ervaring moet zijn en van waarde voor de rest van jouw leven.

Met wat voor klachten kun je bij mij terecht: als je er behoefte aan hebt om alles op een rij zetten, als je even niet meer weet waar je staat en waar je naar toe wil, bij een verstoorde energiebalans, spanningsklachten/burnout, acceptatie en verwerking.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken? Je bent welkom in mijn praktijk in Waddinxveen in de wijk Zuidplas.