Ellen van Baaren, Coach, loopbaanbegeleiderEllen van Baaren

Websitewww.stralendinspireren.nl
Email: info@stralendinspireren.nl
Opleiding: HBO Coaching & Training; HBO Personeel en Arbeid; HBO Sollicitatietraining Gecertificeerd “Aan de Slag” Coach (cursus gevolgd voor het leren geven van individuele en groepsgewijze actieve sollicitatietraining, 2010); HBO Jaartraining 2013 “Werken met Lichaamstaal” (o.a. familie-opstellingen en lichaamsgerichte oefeningen); Coachen van mensen met burn-out (2015), niet-aangeboren hersenletsel (2015); wet- en regelgeving 2e spoor WVP trajecten; werken met mensen met Kanker; persoonlijke ontwikkeling, coaching; kernkwaliteiten, mindfulness. Ontspanningsbehandelingen, waarbij ik gebruik maak van bio-dynamische cranio sacrale technieken, visualisatietechnieken en creatief leren denken. Sinds 1996 volg ik opleidingen en cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ontspanningstechnieken en vakgerichte scholing. Coaching in combi met ontspanningsbehandeling is ook mogelijk.
Werkervaring: Sinds 1996 verschillende functies gehad t.a.v. coachen en loopbaanbegeleiding.

Mijn praktijk: Ben je op zoek naar (ander) werk of zit je niet lekker in je vel en wil je meer uit je leven halen? Dan ben je zeer welkom in mijn praktijk voor coaching, sollicitatietraining en ontspanningstherapie in Waddinxveen. Ik ben o.a. re-integratie coach en gecertificeerd sollicitatietrainer en geef individuele loopbaanbegeleiding. Verder doe ik regelmatig outplacementtrajecten voor werknemers van diverse bedrijven (uit de profit en non-profit sector). Ik maak gebruik van diverse methodieken op het gebied van solliciteren, kernkwaliteiten, inspiratiebronnen, ontspanningstechnieken, familie-opstellingen. Vaak is er sprake van (faal)angst, weerstand voor veranderingen en kan ik je leren zelf keuzes te maken in het leven. Hierdoor krijg je veel zelfvertrouwen en haal je het beste uit jezelf. Velen zijn je al voorgegaan met succes!

Ik verzorg regelmatig lezingen over "Met plezier leren solliciteren" o.a. in verschillende vestigingen van Bibliotheek de Groene Venen en ik geef met veel plezier en goed resultaat de workshops “Ontdek je Passies” in twee delen. Deze laatste is ook als miniworkshop te boeken. Sinds kort organiseer ik de nieuwe workshop "Passie & Kleur/Inspiratie op weg naar succes" in samenwerking met Caroline Haan van Your Style/ID uit Gouda. Dit kan ook als onderdeel van een (outplacement) loopbaantraject worden ingezet, vraag s.v.p. naar de mogelijkheden.
Daarnaast geef ik inspirerende sessies bij organisaties.
Jongeren, van o.a. het Coenecoop College, met (faal)angst en/of studiekeuze-uitdagingen vinden ook hun weg naar mijn praktijk.


Marjoke van Rooijen, Coach en klankschalenbehandelaarMarjoke van Rooijen

Websitewww.marjokevanrooijen.nl
Email: marjokevanrooijen@gmail.com
Opleiding: als 17 jarige ben ik de verpleging in gegaan en ik heb daar 25 jaar van genoten. Daarna heb ik de studie Gezondheidspsychologie gedaan en de opleiding voor Levens en Loopbaancoaching bij de Balansgroep. In 2013 ben ik mijn coachpraktijk gestart. De verdieping van mijn coachvaardigheden heb ik gevonden tijdens de NLP practitioner/master opleiding en traumaverwerking. Na een opleiding voor klankbehandelaar bij Hilda Postema en Hans de Back ben ik naast coach ook volleerd klankbehandelaar.
Werkervaring: Mijn werkervaring ligt vooral in de zorg en begeleiding. Sinds 2013 ben ik werkzaam in mijn praktijk voor Levens en loopbaan coaching, Klankschaalbehandeling en Stresscounseling.

Mijn praktijk: Het leven zit vol verandering en situaties die vragen om aanpassingen. Veranderingen op het werk, een nieuwe levensfase of de diagnose van een ziekte kunnen je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Hoe ga je daarmee om en hoe wil je daarmee omgaan? Welke keuzes heb je en waar heb jij behoefte aan? Dit zijn voorbeelden van de vragen die ter sprake kunnen komen en die wij samen onderzoeken. Omdat meestal alle levensgebieden (werk, relaties, zingeving) hierbij betrokken zijn, werk ik vanuit het principe dat lichaam, ziel en geest een geheel vormen. Omdat het gemakkelijker praat en helpt om de emoties te ordenen, werk ik ook graag met wandelcoaching. Mijn uitgangspunt is dat het coachtraject een verrijkende ervaring moet zijn en van waarde voor de rest van jouw leven.

Met wat voor klachten kun je bij mij terecht: als je er behoefte aan hebt om alles op een rij zetten, als je even niet meer weet waar je staat en waar je naar toe wil, bij een verstoorde energiebalans, spanningsklachten/burnout, acceptatie en verwerking.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken? Je bent welkom in mijn praktijk in Waddinxveen in de wijk Zuidplas.


Saskia van Vliet, CoachSaskia van Vliet

Website: www.passionforlife-coach.nl 
Email: passionforlife.coach@gmail.com
Opleiding: Schoonheidsspecialiste en visagiste NEI coaching met familie- opstelling en Do Terra consulente (zo ook diverse cursussen op spiritueel vlak).
Werkervaring: : 7 jaar werk ervaring in de branche van NEI en familie coaching en ook workshops georganiseerd op diverse vlakken van Do Terra en spiritueel. 

Mijn praktijk: Ik werk vanuit mijn hart en ga inleven wat er voor die persoon nodig is. Na een korte introductie  gaan we samen kijken wat de beste oplossing zal zijn. Dat kan door middel van de NEI therapie zijn (deze wordt vaak wel toegepast in combinatie met de familie opstelling). Daar zitten over het algemeen de meeste dingen waar een ieder mee aan de slag mag gaan. En dan komen de oplossingen door het gesprek vanzelf naar boven en kunnen we ermee aan de slag en het probleem oplossen voor die persoon. Dit is eigenlijk wel het mooiste van mijn vak: mensen weer in hun eigen kracht zetten. Daarbij zoeken we ook uit welke olie ze ter ondersteuning eventueel thuis nog zouden kunnen gebruiken.

Ik doe alles vanuit mijn hart en ben ervan overtuigd dat wij bij ieder mens een klein vlammetje raken en dat mensen daar weer door verwarmd worden en weer wat positiever door het leven kunnen gaan. Dat is ook mijn doel hier op aarde: om de lichtjes bij de mensen weer aan te wakkeren.