Saskia de Vet, Rouwverwerkingscoach
WaddinxveenSaskia van Vliet

Website: www.saskiadevet.nl
Email: contact@saskiadevet.nl
Opleiding: Schoonheidsspecialiste en visagiste NEI coaching met familie- opstelling en Do Terra consulente (zo ook diverse cursussen op spiritueel vlak).
Werkervaring: : 7 jaar werk ervaring in de branche van NEI en familie coaching en ook workshops georganiseerd op diverse vlakken van Do Terra en spiritueel. 

Mijn praktijk: Ik werk vanuit mijn hart en ga inleven wat er voor die persoon nodig is. Na een korte introductie  gaan we samen kijken wat de beste oplossing zal zijn. Dat kan door middel van de NEI therapie zijn (deze wordt vaak wel toegepast in combinatie met de familie opstelling). Daar zitten over het algemeen de meeste dingen waar een ieder mee aan de slag mag gaan. En dan komen de oplossingen door het gesprek vanzelf naar boven en kunnen we ermee aan de slag en het probleem oplossen voor die persoon. Dit is eigenlijk wel het mooiste van mijn vak: mensen weer in hun eigen kracht zetten. Daarbij zoeken we ook uit welke olie ze ter ondersteuning eventueel thuis nog zouden kunnen gebruiken.

Ik doe alles vanuit mijn hart en ben ervan overtuigd dat wij bij ieder mens een klein vlammetje raken en dat mensen daar weer door verwarmd worden en weer wat positiever door het leven kunnen gaan. Dat is ook mijn doel hier op aarde: om de lichtjes bij de mensen weer aan te wakkeren.