Debby de Wolf, Creatief TherapeutDebby de Wolf

Websitewww.creeermeer.nl
Email: debby@creeermeer.nl
Opleiding: Coaching en Counseling HBO, Creatieve therapie HBO, Ik leer Anders
Trainingen: Beelddenken in het onderwijs, Hoogsensitiviteit, Systeemopstellingen.
Werkervaring: Sinds een aantal jaar run ik met veel enthousiasme mijn praktijk Creëer Meer. Naast mijn praktijk werk ik sinds 2011 voor de Nederlandse Vereniging voor Autisme als gesprekspartner en coach voor partners, gezinnen, scholen en bedrijven.

Mijn praktijk: Door mijn eigen ervaringen en harde levenslessen door de jaren heen ligt mijn hart bij kinderen en volwassenen met autisme, hooggevoeligheid, beelddenkers en volwassenen en kinderen met trauma door bijvoorbeeld een scheiding of misbruik.
Naast begeleiding maak ik tijdens de sessies veel gebruik van lichaamswerk zoals magnetiseren, visualisatie en meditatie, mindfulness en systeemopstellingen. Voor mensen met lichamelijke en geestelijke klachten is dit een manier die snel en effectief werkt.
Op scholen werk ik veel individueel met kinderen en jeugd die vastlopen door allerlei onstandigheden op regulier of speciaal onderwijs. Mijn doel is met maatwerk het beste in mensen naar boven te halen en ze in hun eigen kracht te plaatsen.
Met integriteit, gedrevenheid, enthousiasme en een dosis humor wil ik je graag uitdagen om samen aan de slag te gaan. 


Margriet Koetsier, Kunstzinnige therapie, coaching en trainingenMargriet Koetsier

Websitewww.margrietkoetsier.nl
Email: info@margrietkoetsier.nl
Opleiding: Kunstzinnige therapie beeldend aan de Hogeschool Leiden
Werkervaring: Sinds januari 2013 heb ik mijn eigen praktijk in Waddinxveen. Ik bied kunstzinnige therapie, coaching en trainingen aan particulieren en in het bedrijfsleven.

Mijn praktijk: Kunstzinnige therapie helpt lichaam en geest ontspannen en zorgt voor de opbouw van nieuwe energie. In de therapie gebruiken we tekenen, schilderen of boetseren als middel en coach ik u naar uw doel. Door kunstzinnig te werken kan een spiegel voorgehouden worden en krijgt u inzicht op uw houding en gedrag in het dagelijks leven. Uw persoonlijke situatie valt soms niet te veranderen, maar hoe u er mee omgaat heeft u zelf in de hand. Mentaal krijgt u meer overzicht, rust en ruimte.
In mijn praktijk werk ik met een 3 stappen plan.
1: Intake & kunstanalyse. Waardoor raakt uw balans verstoord?
2: Plan van aanpak. Werken aan uw persoonlijke plan en doel, waar krijgt u energie van?
3: Toepassing in de praktijk. Inzichten en tools inzetten in de praktijk, u zit weer lekker in uw vel!
Met wat voor klachten kunt u bij mij terecht: Burn-out klachten/-preventie, stress/spanningsklachten, zelfvertrouwen vergroten, depressiviteit, verwerking en acceptatie.

"Kunst werkt als een spiegel, een reflectiemiddel op ons gedrag en houding in het dagelijks leven."


Corina Taapken, Praktijk voor Kunstzinnige therapie en begeleiding Corina Taapken

Website: www.kunstenbegeleiding.nl
Email: ctaapken.coaching@gmail.com
Opleiding en werkervaring: Hogeschool Leiden - Sociaal Kunstzinnig Therapeut beeldend, Vts Nederland - Visual Thinking Strategies facilitator, healer opleiding Essence college, lichaamsgerichte kunstzinnige therapie - Bahar Farshchi Jamshidabady. 
Vanaf 2003 heb ik gewerkt als kunstzinnig therapeut beeldend in de geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg. Ik heb veel ervaring met onder andere eetstoornissen, niet aangeboren hersenletsel, en stemmingsstoornissen. Sinds 2016 ben ik zelfstandig gevestigd kunstzinnig therapeut met een praktijk aan de Mercuriusweg in Waddinxveen.

Mijn praktijk: Woorden geven aan iets wat je bezighoudt, is vaak helemaal niet zo makkelijk. De een valt stil en zegt maar niks meer. Of je praat honderduit en komt niet tot de rust die nodig is om echt te voelen wat er aan de hand is. Kunstzinnige therapie kan een andere invalshoek bieden om aan de slag te gaan. Door tekenen, schilderen en boetseren kun je inzichten opdoen, iets verwerken of oefenen wat je zou willen ontwikkelen. Het is daarom ook niet belangrijk of je bijvoorbeeld goed kan tekenen of veel weet van beeldende kunst. Het belangrijkste is dat je graag op een non-verbale manier aan de slag zou willen gaan. 
Naast (individuele) therapie is het ook mogelijk om bij mij kunstzinnige workshops en cursussen te volgen, op individuele - en groepsbasis. Dit kan bijvoorbeeld prettig zijn als voor- of natraject van je therapie, of als therapie te zwaar voor je is. Wanner het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, is kunstzinnige therapie op locatie ook bespreekbaar. 
Met wat voor soort klachten kunt u bij mij terecht: NAH, niet aangeboren hersenletsel, anorexia, boulimia, binge eating disorder, eetbuistoornis, eetstoornissen, angststoornissen, paniekaanvallen, stemmingsstoornissen, depressie, rouwverwerking.