Annelie Neuteboom, kindertherapeutAnnelie Neuteboom

Websitewww.praktijksherpa.nl
Email: info@praktijksherpa.nl
Opleiding: Doctoraal Orthopedagogiek, Integratieve Kindertherapie (ECP-geregistreerd), EMDR, Novilo Talentbegeleider Gevorderden.
Werkervaring:Sinds 2008 ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk in Waddinxveen. Van 2009 tot eind 2014 heb ik daarnaast ook in een eerstelijns (basis)GGZ-praktijk in Drenthe gewerkt. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt als interim-P&Oer en interimmanager.

Mijn praktijk: Bij Sherpa kunnen (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en jongeren terecht voor hulp bij allerlei klachten op het gebied van gedrag en gevoel. Bij Sherpa kan een kind spelen, praten (of niet), bankhangen, boksballen, tekenen –  we kijken samen wat je nodig hebt te ontdekken wat er aan de hand is, en hoe je ermee kunt dealen. Ook volwassenen zijn welkom voor begeleiding: in hun ouderrol, of voor zichtzelf.
Daarnaast kunnen ouders en kinderen bij Sherpa terecht voor begaafdheidsonderzoek.
wat er
Met wat voor soort klachten kunt u bij mij terecht: begeleiding bij (vermoedelijke) hoogbegaafdheid, je 'anders' voelen, weinig aansluiting hebben, boos of verdrietig zijn, somberheid, je eenzaam voelen.


Astrid Tol, kindertherapeutAstrid Tol

Websitewww.snapje.nl
Email: astrid@snapje.nl
Opleiding: Diverse opleidingen vanuit mijn onderwijsachtergrond, kindercoaching, SOVA- en Faalangstreductietrainer, KIES-coach
Werkervaring: Van 1988 tot 2016 werkzaam in het (speciaal) onderwijs als leerkracht, intern en ambulant begeleider en management. Vanaf 2001 tot heden vooral als coach en trainer van Snap je. Ook werk ik als consulent bij Bureau Onderwijsconsulenten (Onderwijsconsulenten zijn ingesteld door de Minister van Onderwijs om te bemiddelen en adviseren bij problemen rond toelating en begeleiding van leerlingen met een extra ondersteuningsbehoefte en bij thuiszitters.)

Mijn praktijk: Snap je coaching en training is gespecialiseerd in het beter om leren gaan met jezelf en met anderen.
Onzekerheid, functioneren in een groep, omgaan met angst, verdriet, boosheid en talloze andere alledaagse situaties waar je als kind of jongere mee te maken kunt krijgen. En waar je dan af en toe zo mee kunt worstelen dat je er zelf even niet meer uitkomt. D.m.v. onze coaching en/of training willen we je graag op weg helpen om weerbaar en met zelfvertrouwen deze situaties positiever te leren benaderen.
Door positief te kijken, ons te richten op de mogelijkheden i.p.v. de beperkingen, laten wij kinderen ervaren wat het is om zelf verantwoordelijkheid te nemen en zelf initiatief te tonen. Dit werkt enorm stimulerend en geeft goede resultaten.
Snap je coaching en training staat voor:
Begrip: betrokkenheid, empathie, samenwerking, positieve focus, flexibiliteit.
Effect:  praktisch, kwaliteit, eigen inbreng.
Plezier: het is leuk voor alle betrokkenen!
Eerlijk:  open, betrouwbaar, integriteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen.