Marjoke van Rooijen, holistisch coach en energetisch klank therapeut
Waddinxveen
Marjoke van Rooijen

Websitewww.marjokevanrooijen.nl
Email: marjokevanrooijen@gmail.com
Opleiding: Na een fijne tijd als verpleegkundige heb ik de studie Gezondheidspsychologie gedaan en mij verder ontwikkeld als coach en klanktherapeut. Met mijn opleidingen merkte ik steeds meer op de diepere lagen te komen. De diepere lagen die ons onbewust vaak meer aansturen dan wij ons realiseren. Vooral de combinatie met het energetisch werken en met de klanken en trillingen van de klankschalen en stemvorken helpen contact te maken met deze diepere lagen waar vaak het antwoord op de hulpvraag ligt.
Werkervaring: Mijn werkervaring ligt vooral in de zorg en begeleiding. Sinds 2013 ben ik werkzaam in mijn praktijk voor Levens en loopbaan coaching, Klankschaalbehandeling en Stresscounseling.

Mijn praktijk: 
​​​​​​​
Klankschalenmassage of behandeling: in een wereld waar het bijna nergens meer echt stil is, kun je nu contact maken met je eigen innerlijke stilte. De trillingen en klanken van de klankschalen die op je lichaam staan, begeleiden je naar die stilte. Dit geeft een diepe ontspanning vergelijkbaar met dieptemeditatie. Door de diepe ontspanning ontstaat er ruimte voor inzicht, heling en creativiteit.

Mijn klankschalenmassage is niet gericht op een aandoening maar op jou als mens in zijn totaliteit. De stemvorken die ik hier vaak bij gebruik gaan nog verder dan de trillingen van de klankschalen. De hele massage geeft een gevoel van geestelijk en lichamelijk welbevinden.

Coaching: het leven zit vol verandering en situaties die vragen om aanpassingen. Veranderingen op het werk, een burn-out of een nieuwe levensfase kunnen je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Hoe ga je daar mee om en hoe wil je daar mee omgaan? Welke keuzes heb je en waar heb jij behoefte aan? Dit zijn voorbeelden van de vragen die ter sprake kunnen komen en die wij samen onderzoeken. Omdat meestal alle levensgebieden (werk, relaties, zingeving) hierbij betrokken zijn, werk ik vanuit het principe dat lichaam, ziel en geest een geheel vormen. Omdat het gemakkelijker praat en helpt om de emoties te ordenen, werk ik ook graag met wandelcoaching. Mijn uitgangspunt is dat het coachtraject een verrijkende ervaring moet zijn en van waarde voor de rest van jouw leven.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken? Je bent welkom in mijn praktijk in Waddinxveen in de wijk Zuidplas.