Marjoke van Rooijen, Coach en klankschalenbehandelaar
Waddinxveen
Marjoke van Rooijen

Websitewww.marjokevanrooijen.nl
Email: marjokevanrooijen@gmail.com
Opleiding: als 17 jarige ben ik de verpleging in gegaan en ik heb daar 25 jaar van genoten. Daarna heb ik de studie Gezondheidspsychologie gedaan en de opleiding voor Levens en Loopbaancoaching bij de Balansgroep. In 2013 ben ik mijn coachpraktijk gestart. De verdieping van mijn coachvaardigheden heb ik gevonden tijdens de NLP practitioner/master opleiding en traumaverwerking. Na een opleiding voor klankbehandelaar bij Hilda Postema en Hans de Back ben ik naast coach ook volleerd klankbehandelaar.
Werkervaring: Mijn werkervaring ligt vooral in de zorg en begeleiding. Sinds 2013 ben ik werkzaam in mijn praktijk voor Levens en loopbaan coaching, Klankschaalbehandeling en Stresscounseling.

Mijn praktijk: 
Klankschalenmassage of behandeling: de resonantie en klanken van de klankschalen geven een diepe ontspanning vergelijkbaar met dieptemeditatie. een klankschalenmassage is niet gericht op een aandoening maar op jou als mens in zijn totaliteit. Het geeft een gevoel van geestelijk en lichamelijk welbevinden.

Verder bied ik regelmatig een klankbad of klankreis aan, begeleide meditaties met klankschalen, workshops die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en meditatieve wandelingen. Op mijn website kun je lezen wanneer deze activiteiten worden aangeboden.

Met wat voor klachten kun je bij mij terecht: als je er behoefte aan hebt om alles op een rij zetten, als je even niet meer weet waar je staat en waar je naar toe wil, bij een verstoorde energiebalans, spanningsklachten/burnout, acceptatie en verwerking.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kennismaken? Je bent welkom in mijn praktijk in Waddinxveen in de wijk Zuidplas.