Yolanda Hendriks, Praktijk Sepia
WaddinxveenYolanda Hendriks


Website: www.praktijksepia.nl
Email: info@praktijksepia.nl
Opleiding: Vanuit mijn sport achtergrond en altijd een interesse hebben gehad in bewegingsleer van het lichaam, ben ik vanuit het Cios gaan werken als bewegingsagoog bij verstandelijk en lichamelijk beperkte mensen. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in Massages. De opleidingen  Sportmasseur en Sportverzorger, Ontspanningsmassage ,Bindweefselmassage, Lymfedrainage heb ik gevolg bij het opleidingscentrum van Ron Molders.
Gevolgd door de opleiding Touch for Health 1 t/m 4, Stress release en Leefblind (kinesiologie) gevolgd bij Inge van der Zwan. Dorntherapie en Breuss Massage bij Idelette Eijgelaar De opleiding Luisterkind- werker en daarbij extra modules zijn gevolgd bij Diana Hendriks. Happiemassage bij Andrée Integrama. Balance coach bij Denise Hörchner. Van nature de gave van healer en medium.
Werkervaring: Ik heb 18 jaar gewerkt als bewegingsagoog met daarnaast de laatste 10 jaren mijn praktijk. Nu werk ik de volledige tijd vanuit mijn Praktijk.

Mijn praktijk: 
In de praktijk bied ik een veilige en warme setting waarin je kunt ontspannen. In die ontspanning gaan wij op zoek naar wat jij nu nodig hebt.  Je komt weer heerlijk in je kracht en kan kiezen voor een leven zoals jij dat graag wilt. Als Healer/ Medium zet ik, samen met mijn Spirits, mijn innerlijke kracht in om jou te begeleiden. Zo kom je weer thuis bij wie jij van nature bent.
- Persoonlijke ontwikkeling, ontspanning, bewustwording, verwijderen blokkades
- Pijn reductie, pijn opheffen, bewegelijkheid vergroten, massages
- Healing, coaching, reading