Ineke van Os, Mindfulness- en natuurgeneeskundig therapeut
WaddinxveenIneke van Os

Websitewww.mindfulmoves.nl en www.cocoach.nu
Email: info@cocoach.nu
Opleiding: Ik ben natuurgeneeskundig therapeut, gecertificeerd Mindfulness trainer, erkend yoga docente (yoga, yoga specialisaties  en therapie) en ik heb jarenlang ervaring als docent in Mindfulness, Hypnobirthing. Ik ben als therapeut aangesloten bij BATC. Zorgverzekeraars vergoeden veelal persoonlijke begeleiding.
Werkervaring: Ik heb sinds 2000 ervaring in persoonlijke begeleiding en als trainer. Ik verzorg mindful yoga- en zwangerschapscursussen en trainingen Mindfulness. Binnen zorg en welzijn ben ik werkzaam geweest als projectleider, manager en adviseur.

Mijn praktijk: Stress en spanning uiten zich op vele manieren en zorgen voor allerlei klachten. We werken aan vitaler en meer ontspannen zijn, genieten en rust ervaren in het hoofd, het lijf en emoties. We pakken stress en angst bij de wortels aan. Je leert sneller schakelen naar je ‘relaxzone’ en de stressknop hanteren. Bij drukte, spanning en stress is het mogelijk een afspraak te maken  voor persoonlijke begeleiding eventueel in combinatie met de Mindfulness online training. Of meedoen met wekelijkse ontspannen lessen Mindful yoga. Deelnemers hieraan kunnen gratis meedoen met de Mindfulness hands-on training. In de zwangerschapscursussen is kalmte, rust en ontspanning belangrijk: adem- en ontspanningstechnieken komen ruimschoots aan bod. Naast rustige bewegingen gericht op het voorkomen van klachten en bevalhoudingen om de baby ruimte te geven.

Meer informatie op www.mindfulmoves.nl en www.cocoach.nu (persoonlijke begeleiding of individuele training).

Met wat voor soort klachten kunt u bij mij terecht: vooral met de wens om relaxter te leven, vanuit rust, een helder hoofd en ontspannen. Weten hoe om te gaan met stress en stressvolle situaties, spanning, opgejaagd gevoel, piekeren, slecht slapen en chronische vermoeidheid.

Met dank en vriendelijke groet,
Ineke van Os