Sylvie Buring-Verhoeff, Natuurgeneeskundig therapeutSylvie Buring

Websitewww.adarsa.nl
Email: info@adarsa.nl
Opleiding: Verpleging, Chiropedie, Podologie, Voetreflexologie, Kinesiologie (Touch for Health), NLP Master, Reiki 1, 2, 3 (Master), Diverse Workshops in persoonlijke ontwikkeling. 
Werkervaring: Verpleging (1969-1975), Zelfstandige Paramedische praktijk (1975-2000) en Natuurgeneeskundige Praktijk (2000-heden).

Mijn praktijk: De naam Adarsa komt voort uit het Sanskriet en betekent letterlijk 'spiegel' ofwel 'weerspiegeling'.
Ik werk in mijn praktijk vraag gestuurd en gebruik hierbij een aantal therapeutische behandelingen, zoals Reiki, Voetreflexologie, Touch for Health aangevuld met coaching (individueel en kleine groepen), meditatie en ademhalings"technieken".
De conditie van het lichaam (de spiegel) is nauw verbonden met geestelijke gemoedstoestand van de persoon. Het is van belang dat alle drie de pijlers, Fysiek – Mentaal – Chemie, in balans zijn. Mijn toegepaste behandelingen hebben ieder een specifieke eigenschap en kunnen, afhankelijk van de klachten, zowel afzonderlijk of in combinatie worden uitgevoerd. Hierdoor is het mogelijk deze balans sneller te bereiken.
Tevens is de kracht van mijn werkwijze dat ik lichaamswerk kan combineren met het coachen. Waardoor ook op mentaal/geestelijk gebied meer betekenis kan worden gegeven aan de behandelingen en gesprekken. Het is mijn passie om een bijdrage te kunnen leveren in het verbetering- en groeiproces van mensen. Het zien van deze vooruitgang geeft mij de meeste voldoening.
'Immers het is belangrijk om meer aandacht aan het innerlijk welzijn te besteden en daardoor weer de rust in onszelf te hervinden'.
Met wat voor soort klachten kunt u bij mij terecht: Angsten, stress, burn-out, overspannenheid, vermoeidheid, depressie, geen/weinig grenzen stellen, communicatie- en relatieproblemen (in de privésfeer en in de werksituatie), slaapproblemen, lage rug-, nek- en hoofdpijnen, geestelijke pijn door verlies (rouwverwerking).