Yolanda Hendriks, Praktijk Sepia
WaddinxveenYolanda Hendriks


Website: www.praktijksepia.nl
Email: info@praktijksepia.nl
Opleiding: Vanuit mijn sport achtergrond en altijd een interesse hebben gehad in bewegingsleer van het lichaam, ben ik vanuit het Cios gaan werken als bewegingsagoog bij verstandelijk en lichamelijk beperkte mensen. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in Massages. De opleidingen  Sportmasseur en Sportverzorger, Ontspanningsmassage ,Bindweefselmassage, Lymfedrainage heb ik gevolg bij het opleidingscentrum van Ron Molders.
Gevolgd door de opleiding Touch for Health 1 t/m 4, Stress release en Leefblind (kinesiologie) gevolgd bij Inge van der Zwan. Dorntherapie en Breuss Massage bij Idelette Eijgelaar De opleiding Luisterkind- werker en daarbij extra modules zijn gevolgd bij Diana Hendriks. Happiemassage bij Andrée Integrama. Balance coach bij Denise Hörchner. Van nature de gave van healer en medium.
Werkervaring: Ik heb 18 jaar gewerkt als bewegingsagoog met daarnaast de laatste 10 jaren mijn praktijk. Nu werk ik de volledige tijd vanuit mijn Praktijk.

Mijn praktijk: Door  eerst stil te staan, ga je weer vooruit. Ik mag de mensen weer terug brengen in Balans, waardoor zij zich plezieriger voelen, vrijer, ontspannen, beter bewegen, pijn vrij zijn of minder pijn hebben, dichter bij zichzelf komen, stappen durven nemen, meer in hun kracht komen e.d., al wat wenselijk is om te kunnen zeggen... ja ik ben weer in balans! Ik put graag uit de opgedane kennis, en kan makkelijk intunen in jouw energieveld om aan te kunnen geven waar vanuit de balans, pijn e.d. geblokkeerd wordt, zodat we hier mee aan de slag kunnen gaan. Tevens help ik je graag bij jouw spirituele groei door als medium de boodschappen door te mogen geven.​​​​​​​


Jacqueline Anker, Inner-visionDSC03554-2-web.jpg

Website: www.inner-vision.nu
Email: jacqueline@inner-vision.nu
Opleiding:  Het Johan Borgman College (HJBC) te Utrecht
Werkervaring: 9 jaar natuurgeneeskundig therapeut.

Mijn praktijk: Ik werk samen met de client aan zijn of haar zelfhelend vermogen door magnetiseren, het opsporen van blokkades in het energiesysteem en het uitzoeken van de oorzaak van de klacht. Tevens begeleid ik mensen en kinderen die vastlopen of niet lekker in hun vel zitten.  


Noor Bossers, Natuurlijk NoorNoor Bossers.jpg

Website: www.natuurlijknoor.nl
Email: noor@natuurlijknoor.nl
Opleiding: Klinische Psychologie, Gezondheidswetenschappen, Emotioneel lichaamswerk, MIndfulness, ACT, Natuurcoaching en Stervensbegeleiding.
Werkervaring: Natuurcoach, Mindfulnesstrainer, Psycholoog, trainer/begeleider Luisterlijn, POH GGZ.

Mijn praktijk:
Zit je veel in je hoofd en vind je daar niet de antwoorden? Kom kennismaken met natuurcoaching. Samen met jou ga ik de natuur in. De natuur spiegelt ons in waar we nu staan. Door symbolen uit de natuur te gebruiken, op jou af te stemmen en de juiste vragen te stellen kom jij bij je eigen antwoorden.

Omdat we via symbolen het onderbewuste aanspreken, kom je snel bij je gevoel en tot de kern van je probleem. Ik help je in 5 sessies op weg.

Tevens geef ik groepswandelingen waar ik in mindfulness, lichaamswerk en natuurcoaching combineer. Ik werk zowel voor particulieren als voor bedrijven.