More Than StonesLogo More than Stones.JPG

More than Stones is gespecialiseerd in mineralen en kristallen welke wij met zorg en passie persoonlijk inkopen. In onze winkel hebben we momenteel bijna 100 verschillende soorten uit diverse landen en dit assortiment blijft groeien. Schitterende stukken voor op tafel, in de vensterbank, als sieraad of om bij je te dragen. Ook krijg je bij More than Stones meer informatie over de energetische werking van de stenen. Wij kunnen je prima adviseren en bij aankoop van een steen krijg je een kaartje met informatie over deze steen mee. Ook geven we workshops voor mensen die meer willen weten over de energetische werking.

More than Stones is 1 dag per week open op een wisselende dag. Welke dag dit is staat op onze website, in de nieuwsbrief en in de facebookberichten. Daarnaast zijn we ook open op afspraak!

Onze winkel is gevestigd op een unieke en sfeervolle locatie in Rotterdam Nesselande waar je in alle rust kan genieten van de mineralen en kristallen. Kijk voor meer informatie op www.morethanstones.nl.


G&W Ros

Voor G&W Gezondheidswinkel staat gezondheid uiteraard op nummer 1. Naast een ruim assortiment gezondheidsmiddelen en artikelen in haar winkel, kunt u hier tevens terecht voor een deskundig advies. Klik hiervoor meer informatie over G&W Ros.


Bibliotheek de Groene Venen

De bibliotheek in Waddinxveen heeft een groot assortiment boeken op voorraad welke voorlichting geven over allerlei vormen van zorg. Tevens organiseert de bibliotheek informatieve en gezellige gezondheidsmarkten en lezingen. Klik hier voor meer informatie over Bibliotheek de Groene Venen.