Diny Hagedoorn, Regenesis Healing en KinesiologieDiny Hagedoorn
Gouda

Website: 
www.praktijkfeelfree.nl
Email: praktijkfeelfree@gmail.com
Opleiding en werkervaring: MBO opleiding tot verpleegkundige, HBO opleiding tot wijkverpleegkundige, Landelijke opleiding tot uitbeelding slachtoffer (LOTUS), Touch for Health, Stress Release, Woordblind, Leefblind, Regenesis Healing. 
Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik 7 jaar met veel plezier gewerkt in de geestelijke gehandicaptenzorg. Vervolgens heb ik 3 jaar gewerkt als wijkverpleegkundige. Sinds 2003 ben ik 14 jaar aan het werk als freelance-LOTUS bij bedrijven, scholen en EHBO-verenigingen. Dit doe ik nog steeds naast het werk in mijn praktijk. In 2015 ben ik, na het volgen van verschillende opleidingen en workshops, gestart met mijn eigen praktijk in Gouda. Hier werk ik met veel enthousiasme met Regenesis Healing en Kinesiologie.

Mijn praktijk: Wil je ook zo vrij zijn als een vogel? Bevrijd van klachten die een belemmering vormen om je leven op jouw manier in te vullen? In mijn praktijk help ik je hierbij met een energetische methode die het zelfherstellend vermogen krachtig stimuleert. Ik werk met een combinatie van Regenesis Healing en Kinesiologie. 
Met wat voor soort klachten kunt u bij mij terecht: ik kan je helpen bij zowel lichamelijke als psychische / emotionele klachten of een combinatie daarvan. Bij lichamelijke klachten kan je denken aan rug- spier- en gewrichtsklachten. Bij psychische klachten kan je denken aan stress, blokkerende overtuigingen en fobieën, maar ook bijvoorbeeld problemen rond hoogsensitiviteit. Ook onverklaarbare klachten zijn vaak succesvol te behandelen. Het is bij mij niet nodig om, zoals bij een psycholoog, van alles 'op te rakelen'. Regenesis en Kinesiologie zijn goed te combineren met reguliere geneeskundige behandelingen en andere alternatieve behandelmethodes.