Violet Borneman, Born4yoga Yoga TherapieViolet Borneman
Waddinxveen

Website: 
www.born4yoga.com
Email: info@born4yoga.com
Opleiding: : international geaccrediteerd en gecertificeerd Yoga Therapeut (IAYT), gecertificeerd yoga docent in o.a. Power/ Vinyasa yoga (YA/ RYT), Yin yoga (YA/RYT),  stoelyoga (stoelyoganederland), Dynamic Spiral Yoga (RYT).
Werkervaring: Ruim 25 jaar ervaring in de sportbranche en 17 jaar als ingenieur in ‘life science and technologie’. Eigen yogastudio sinds april 2019.

Violet Borneman is Internationaal geaccrediteerd en gecertificeerd yoga therapeut (IAYT). Born4Yoga biedt hulp bij een scala aan klachten waar soms geen duidelijke medische oorzaak voor te vinden is, zoals o.a. angst en depressie. Een bezoek aan een yogatherapeut kan in deze gevallen uitkomst bieden. Wilt u meer informatie? U bent van harte welkom voor een kopje thee!

Yogatherapie is geschikt voor iedereen en kan ook als aanvullende zorg bij medische begeleiding of fysiotherapie worden ingezet. Uit onderzoek blijkt bovendien dat yoga een belangrijke rol kan spelen bij de behandeling van diverse medische aandoeningen die in verband staan met trauma’s, stress en verslaving. Op lange termijn ondersteunt yoga veranderingen in de neuroplasticiteit van de hersenen. Op korte termijn kan yoga daarentegen helpen bij het verlichten van allerlei symptomen gerelateerd aan een diversiteit van medische aandoeningen, zoals o.a. kanker, auto- immuunziekte, hart- en vaatziekte, hernia, chronische pijn, slapeloosheid, burn-out, hormonale disbalans, (postnatale) depressie en angst, spier/skeletletsels.

Yoga therapie is veilig en pijnloos, en we doen het SAMEN. Yogatherapie is vaak zeer effectief, zeker als aanvulling op de reguliere geneeskunde. Bij Born4yoga geloven we dan ook in de helende eigenschappen van traditionele yogaprincipes, moderne yogatherapie, Ayurveda en conventionele geneeskunde, aangepast aan het individu voor zijn / haar persoonlijke behoeften.

Met wat voor soort klachten kunt u o.a. bij mij terecht:  Ademhalingsproblemen, Chronische pijnklachten, Hormonale disbalans, Psychosomatische klachten, Psychische- of stressklachten, Burn out, Hormonale disbalans, Pijnklachten.