Dana ten Bokkel Huinink, Acupuncturist

Boskoop

Website: www.acucura.nl
Email: dana@acucura.nl

Opleiding: De 3-jarige opleiding tot acupuncturist heb ik met veel plezier gevolgd bij Academie Bo Yi in Zoetermeer. Naast (bij)scholing binnen het vakgebied, volg ik regelmatig cursussen en trainingen in verschillende aangrenzende disciplines, zoals cupping, ademtechnieken, reiki en westers medische geneeskunde.

Werkervaring: Het ervaren van (chronische) klachten kan je dagelijkse functioneren enorm belemmeren. Mijn begrip hiervoor is uit eigen ervaring groot en mijn motivatie om samen aan herstel te werken is nog groter! Sinds ‘’22 ondersteun ik voornamelijk vrouwen met een verscheidenheid aan (pijn)klachten. Naast het verlichten van de meest belemmerende klachten, bestaat mijn werkwijze ook uit het ondersteunen van de algehele balans en de vrouwelijke cyclus. Door deze holistische benadering behalen we de meest duurzame resultaten.

Ik deel mijn inzichten graag met je! Samen bespreken we welke stappen je zelf kunt nemen om meer vitaliteit te bereiken en klachten in de toekomst te voorkomen. Mijn doel is om je te empoweren en te begeleiden naar evenwicht, zodat je het vertrouwen in je eigen lichaam weer terugvindt.

Mijn praktijk: Hier is het thuiskomen! Met zorg en aandacht heb ik deze rustgevende ruimte ingericht, zodat je je meteen op je gemak zult voelen. We nemen de tijd om jouw verhaal te bespreken en werken vanuit totale ontspanning aan jouw herstel.

Wil je meer over mijn praktijk weten? Kijk dan eens op mijn website of volg @acucura_acupunctuur op Instagram voor updates en mooie inzichten!

Met wat voor klachten kun je bij mij terecht:

  • Cyclusklachten: Pijnlijke of hevige menstruatie, PMS, endometriose, overgangsklachten
  • (Chronische) pijnklachten: Hoofdpijn, rugpijn, buikpijn, pijn in spieren en gewrichten, blessures
  • Stressklachten: Burn-out, onrust, overprikkeld zenuwstelsel, mentale disbalans
  • Vermoeidheid: Chronische vermoeidheid, slaapproblemen en de gevolgen daarvan
  • Overige klachten: Hormonale klachten, hooikoorts, luchtweg- of spijsverteringsproblemen

Uiteraard ben je ook welkom met aanhoudende (onbegrepen) lichamelijke klachten (SOLK). Klachten hoeven geen naam te hebben om verlicht te kunnen worden. Maak eenvoudig online een afspraak via mijn website. Ik kijk naar je uit!

“Samen werken we aan herstel, vanuit totale ontspanning… ”

Leave a comment