Petra van Poppel, Praktijk voor complementaire zorg voor ouderen
Waddinxveen, Gouda en omgeving

Websitewww.reflextion.nl
Email: contact@reflextion.nl

Opleiding: Voetreflexzone-massagetherapeut, medische basiskennis.

Cursussen: stoelmassage, therapeutic touch, soul body fusion ®, mindfulness, EHBO. Bijscholingscursussen zoals palliatieve zorg, dementie, post traumatisch stress syndroom.

Werkervaring: Zo’n 20 jaar lang werk ik in de ouderenzorg. Eerst met ondersteunende taken voor de zorgmedewerkers, vanuit personeelszaken/HR.
In de afgelopen 4 jaar werkte ik binnen het team Complementaire Zorg van een woon-/zorgorganisatie in Brabant. Wekelijks gaf ik behandelingen aan ouderen, welke specifiek afgestemd waren op hun ziektebeelden en klachten. Het kunnen bieden van individuele aandacht en werken vanuit respect voor de ander zorgde voor mooie, hartverwarmende en dankbare momenten, voor zowel de ouderen, hun familie als voor mijzelf. Complementaire zorg is een waardevolle aanvulling op reguliere medische zorg. Begin 2024 ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor complementaire zorg.

Mijn praktijk: Graag ondersteun ik u op uw levenspad, met het versterken van uw levenskwaliteit. Het doel van de behandelingen is vermindering van pijn en versterken van uw innerlijke rust, kracht en welzijn.

Diverse behandelingen zijn mogelijk:
* Massages: voetreflex; handreflex; knie, onderbeen, voet;  hoofd, nek, schouder, arm.
* Energetische behandelingen: therapeutic touch; soul body fusion®.
Een combinatie van massage en een energetische behandeling draagt bij aan het behandelingsresultaat.

De behandelingen zijn eenvoudig uit te voeren en kunnen plaatsvinden in uw eigen vertrouwde omgeving, zoals thuis of in een woon-/zorgcentrum (Waddinxveen, Gouda en omstreken).

De zorg voor ouderen kan intensief en soms stressvol zijn. Daarom bied ik ook complementaire zorg behandelingen aan familie, mantelzorgers of zorgmedewerkers.

Met wat voor klachten kun je bij mij terecht:

Pijnklachten. Emotionele en mentale klachten, zoals onrust, angst, agitatie, stress, verdriet, boosheid, vergeetachtigheid, apathie.
Vermoeidheid, slapeloosheid. Te veel piekeren, te veel gedachtes in het hoofd.
Veranderingen in het leven, zoals verlies, ziekte of een verhuizing. Traumatische ervaringen. Verminderde mobiliteit.
Psychogeriatrische ziektebeelden, b.v. dementie. Somatische ziektebeelden. Ondersteuning tijdens de terminale levensfase.

Meer informatie vindt u op mijn website.

Spreekt complementaire zorg u aan? Neem gerust contact met mij op.

Ook voor familie, mantelzorgers of zorgmedewerkers.

Leave a comment