Herma Rademakers, Bowen therapeut
Zevenhuizen

Website: bowenbodywork.nl
Email: info@bowenbodywork.nl

Opleiding: HBO opleidingen tot Bowen (fascia) therapeut, Energetisch Eclectisch Natuurgeneeskundige, medische en psychosociale basiskennis.

Werkervaring: Ik heb 30 jaar lang in de financiële en verzekeringsbranche gewerkt. Sinds 2018 een succesvolle praktijk in Bowen therapie en sinds 2022 uitgebreid met natuurgeneeskunde.

Mijn praktijk:  In mijn praktijk Bowen Body Work geef ik behandelingen volgens de Bowen techniek met als aanvullingen behandelingen vanuit de natuurgeneeskunde.
De Bowen techniek is een zachte manuele techniek die op de fascie (bindweefsel) werkt in het lichaam. Het lichaam bestaat voor 70% uit fascie, ook wel het tweede skelet genoemd. Een balans in de fascie is van groot belang voor goed functioneren van het lichaam. Door impulsen te geven aan het zenuwstelsel via de fascie wordt het lichaam in staat gesteld om te herstellen en los te laten waar mogelijk is. Het lichaam krijgt een 'reset'. Spieren, zenuwen en organen krijgen weer bewegingsruimte en alle stelsels van darmstelsel tot hormoonstelsel komen in balans. Er wordt door kleding heen gewerkt op de huid. Een behandeling duurt maximaal één uur. De techniek is geschikt voor alle leeftijden en voor veel soorten (pijn)klachten zoals stress, slaapproblemen, blessures, rug-nek-schouder-knieklachten, darmklachten, hormoonklachten en nog veel meer.

Het spectrum van behandelingen uit de natuurgeneeskunde (homeopathie, ademhaling, meditatie, regressietherapie, affirmaties, bachbloesems, reikie, etc.) is een mooie aanvulling op de Bowen behandeling.

“Laat tijdens de behandeling even jouw klacht mijn zorg zijn.”

Leave a comment