Sandra van Luinen, Acupuncturist
Waddinxveen

Websitetimeoutwaddinxveen
Email: info@timeoutwaddinxveen.nl

Opleiding: Acupunctuur, Coaching, ASER methode therapeut, Medische Basis Kennis.

Werkervaring: Sinds 2006 werkzaam in mijn praktijk aan huis: TimeOut Waddinxveen.

Mijn praktijk: Het is mijn missie om bewustwording te creëren over de rol van onbewust onderdrukte emoties en belemmerende patronen bij chronische pijn.

Chronische pijn kan ervoor zorgen dat je dagelijks leven een flinke uitdaging is. Zeker als er geen adequate oplossing voor je pijnklachten is vanuit de reguliere zorg. (Langdurige) pijnklachten kunnen ervoor zorgen dat je op een gegeven moment het contact met je lichaam kwijtraakt. En daardoor de verbinding met jezelf, waardoor je je eenzaam voelt. Bang voor de toekomst, omdat je het vertrouwen in je lichaam en gezondheid kwijt bent. Boos, vanwege het onbegrip en het feit dat ‘je er maar mee moet leren leven’. Of verdrietig en gefrustreerd omdat je je oude leven en je oude ik kwijt bent.

Onderzoek heeft aangetoond dat er een belangrijke relatie is tussen emoties, stress, trauma (groot én klein) en chronische pijn. Dit is een complex systeem, dat vraagt om een specifieke benadering. Het gaat hierbij niet alleen om het behandelen van de pijnklachten, maar vooral om het aanpakken van de onderliggende oorzaken, zoals stress, emotionele triggers en oude patronen, waardoor de pijnklachten ook daadwerkelijk kunnen verdwijnen of verminderen.

Aangezien chronische pijn een complex probleem is, werk ik met 1-op-1 trajecten, waarin we gedurende 3 tot 4 maanden, stap voor stap aan de slag gaan samen, zodat jij een blijvende doorbraak kunt maken naar pijnverlichting en herstel.

Met wat voor soort klachten kun je bij mij terecht: Onbegrepen lichamelijke (pijn)klachten (SOLK), chronische pijn, fibromyalgie, frozen shoulder, overprikkeling, burn-out, CVS.

“Het is mijn missie om bewustwording te creëren.”

Leave a comment