Marianne Bodenstraff, Professional Organizer / Opruimcoach
Waddinxveen

Website: www.huishoudenoprode.nl en www.werkplekoporde.nl
Email: marianne@huishoudenoporde.nl

Opleiding
: Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren, Opleiding tot Organizer voor de Zakelijke Markt, HEAO Commerciële Economie

Werkervaring
: Ik ben 17 jaar werkzaam geweest bij de ASN Bank op de afdeling Marketing & Communicatie in de functie als Bladmanager.
In 2019 ben ik mijn eigen bedrijf gestart als Professional Organizer. Inmiddels heb ik honderden mensen mogen helpen met het krijgen van meer rust, ruimte, overzicht, structuur en routine in hun huis en werk.

Mijn praktijk: Huishouden op Orde: Is opruimen een eeuwige strijd voor je? Schaam je je voor je rommel? Heb je een hekel aan onverwachts bezoek? Mis je structuur en ben je constant je spullen aan het zoeken? Vind je het moeilijk om afstand te doen van spullen? Heb je constant het gevoel dat je achter de feiten aanloopt? Dan kom ik je graag helpen zodat jouw huishouden weer op orde is én blijft. Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op de website.

Werkplek op orde: Slaap jij slecht de nacht voordat je moet werken? Heb je een overvolle mailbox? Ben je constant brandjes aan het blussen? Krijg je je werk niet goed af waardoor je regelmatig moet overwerken? Ben je regelmatig je (online) bestanden kwijt? Dan leer ik je graag slimmer werken zodat jij weer kunt genieten van je werkdag. Doordat je op tijd je deadlines haalt, een opgeruimde mailbox hebt en een overzichtelijke werkplek en computer. Wist je dat mijn hulp onder andere betaald kan worden van je opleidingsbudget? Plan op de website een gratis adviesgesprek in. Ik help je graag verder!

“Want een opgeruimd huis of werkplek is een opgeruimd hoofd”

Leave a comment