Caroline Zwanenburg, Verpleegkundig specialist hormonale disbalans
Waddinxveen

Website: www.vrouwengezondheidzuidplas.nl
Email: carolinepraktijk@gmail.com

Opleiding:

Mijn praktijk: 
Hormoonveranderingen hebben grote invloed op het leven van vrouwen. Er is geen vrouw die niet ergens in haar leven geconfronteerd wordt met hormonale veranderingen: Zwangerschappen, kinderwens problematiek, menstruatieklachten, anticonceptie en overgang. Het zijn zomaar wat voorbeelden van hormonale veranderingen die klachtenvrij kunnen verlopen maar die ook gezondheidsproblemen kunnen geven.

Met wat voor soort klachten kun je bij mij terecht: Gewichtstoename, stemmingswisselingen, slecht slapen, onrust, opvliegers, vermoeidheid, last van gewrichten, heftige menstruaties, problemen met hormonale anticonceptie, vruchtbaarheidsproblemen, PMS, endometriose, PCOS, huidproblemen, overgangsklachten, klachten tijdens en na chemotherapie.

Werkwijze: Ondersteuning bieden in veranderprocessen op het gebied van leefstijl en het voedingspatroon. Psychische begeleiding en advies welke supplementen kunnen helpen [advies op maat]. Klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen zodat er een nieuw evenwicht kan ontstaan en de hormonen in balans komen.

Je kunt mijn website bezoeken en daar zelf een afspraak inboeken of je kunt mij mailen of bellen.

In Waddinxveen heb ik praktijk bij Promessa vrouwenzorg (Jan Dorrekenskade-oost 20) doorgaans op woensdagmiddag.

Je kan ook terecht in Schoonhoven.

Je bent van harte welkom.
Caroline Zwanenburg

“Laat tijdens de behandeling even jouw klacht mijn zorg zijn.”

Leave a comment