Ivar de Water, Stressoloog en Burn-outcoach
Moordrecht

Website: mastermojo.nl
Email: info@mastermojo.nl

Opleiding: Academie voor Lichamelijke Opvoeding; Stressologie; Vitakruid Academy (certificaten suppletie) Ortho Health Foundation (meerdere masterclasses gevolgd).

Werkervaring: Sportinstructeur Defensie; Zwemleraar, Skileraar en Reisleiding, Leraar LO Basis, voortgezet en beroepsonderwijs.
Huidig: Sinds 2023 mijn eigen praktijk als Stressoloog en Burn-outcoach. Verder verzorg ik trainingen bij de Windsurfclub Reeuwijk (WSCR)

Mijn praktijk: Als Master Mojo help ik voornamelijk docenten die in een burn-out zitten of er dreigen in terecht te komen. Door vaardigheden aan te leren en kennis te vergroten, maak ik mijn klant zelfstandig in staat om stressbestendig te worden en te blijven. In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende testen om in kaart te brengen waar de stress zijn sporen in het lichaam heeft achtergelaten.

Deze schade pak ik aan door in, op of om het water met bewegen aan de slag te gaan. De Windsurfclub in de Reeuwijkse Hout is mijn uitvalsbasis. Binnen het gebouw ga ik met ademhaling, mindfulness, voeding en voedingstoffen (supplementen) aan de gang. Ik ben flexibel en kom ook, indien gewenst naar de klant toe. Ook maak ik gebruik van online coaching sessies. Alles wat nodig is om jouw rust, energie, blijdschap en focus weer in balans te krijgen.

Met wat voor klachten kun je bij mij terecht: Stress veroorzaakt veel problemen in het lijf en hoofd. Darmklachten, gewichtstoename, onrust, vermoeidheid, slaapproblemen, concentratieproblemen, geheugenproblemen,  depressieve klachten en burn-outklachten.

Wil je meer weten? Neem vooral een kijkje op mijn website!

“Laat tijdens de behandeling even jouw klacht mijn zorg zijn.”

Leave a comment