Kim Weemhoff, Kinesioloog
Boskoop

Websitewww.kimkinesiologie.nl
Email: welkom@kimkinesiologie.nl

Opleiding: 3-jarige beroepsopleiding tot Kinesiologie (HBO) bij Welkin Kinesiologie College, 1-jarige Hbo-opleiding Medische en Psychosociale Basiskennis bij Con Amore te Amsterdam, NLP Practioner en Master bij JBBX Professioneel Training and Coaching te Den Haag. Bij- en nascholing: Touch for Health instructeur, Leef- en woordblind, ademwerk, hechtingsproblematiek.

Werkervaring: Vanaf 2022 werkzaam in mijn eigen praktijk te Boskoop, genaamd Kim Kinesiologie.

Mijn praktijk: Kinesiologie is geschikt voor iedereen: van kind tot hoogbejaard. Het is een lichaamsgerichte therapie waarbij ik via (spier)testen, blokkades in het lichaam identificeer. Ik werk holistisch, dit betekent dat ik jouw symptomen gebruik om op zoek te gaan naar achterliggende oorzaken van je klachten op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Middels diverse technieken stimuleer ik het natuurlijke genezingsproces van je lichaam. Een gemiddeld behandelingstraject bestaat uit 3 tot 5 sessies van een uur. Ik leer je weer om te gaan met stress in de breedste zin van het woord: stress op het gebied van fysiek functioneren, voeding en op mentaal vlak. Zodat je er na de behandeling(en) invulling aan kunt geven in je dagelijkse leven.

Doordat ik NLP-master ben, is coaching een belangrijk onderdeel van de behandeling en mede hierdoor begeleid ik je naar herstel in persoonlijke groei of verandering in levensstijl/gedachtepatronen. Kinesiologie kan ook worden ingezet als gezondheidspreventie. De nadruk ligt op de bevordering van een algeheel gevoel van welzijn, evenwicht en balans.

Ik ben lid van VBAG (beroepsvereniging natuurlijke geneeswijzen) en daardoor worden mijn behandelingen vergoed door de meeste zorgverzekeraar.

Kim betekent “horizon”: graag zet ik samen met jou een stip op de “horizon” met wat jij wilt bereiken! Neem vooral contact op met mij op, dan bespreken we samen of Kinesiologie wat voor jou is!

“Laat tijdens de behandeling even jouw klacht mijn zorg zijn.”

Leave a comment