Christine Teeuwen, Acupuncturist
Waddinxveen

Websitewww.acupunctuurhetgroenehart.nl
Email: acupunctuurhetgroenehart@kpnmail.nl

Opleiding: Mijn opleiding heb ik gevolgd bij TCM Academie in Amsterdam.
1 jaar HBO Medische basiskennis.
3 jaar HBO Beroepsopleiding Acupunctuur inclusief praktijkonderwijs en stage.

Werkervaring: Ik ben mijn opleiding begonnen op de Hotelschool. Later heb ik daar ook mijn beroep van gemaakt. Toch was dit niet mijn roeping. Veel cursussen en workshops gevolgd om uit te vinden waar deze wel lag. Ik kwam in aanraking met acupunctuur. Dit bracht zoveel duidelijkheid dat ik het zelf ben gaan studeren.

Mijn praktijk: Op mijn website staat geschreven: “Laat tijdens de behandeling even jouw klacht mijn zorg zijn.” Dit is ook mijn doel.
Tijdens de eerste afspraak bespreken we uitgebreid je klacht. Graag wil ik nog meer weten, dan alleen de klacht om zo`n duidelijk mogelijk beeld te krijgen. Er vindt ook een behandeling plaats tijdens de eerste afspraak. Ik zoek de acupunctuur punten op en plaats ultra dunne steriele naaldjes die vrijwel pijnloos zijn. Na het verwijderen van de naaldjes leg ik uit wat ik precies heb gedaan en wat je van de behandeling kan verwachten. Daarna kunnen we een vervolgbehandeling afspreken, daarin bekijken we hoe het na de eerste behandeling is gegaan en of er veranderingen zijn bemerkt.

Met wat voor klachten kun je bij mij terecht: Het kan onder andere toegepast worden bij: menstruatieklachten, menopauze, infertiliteit, stress, slaapstoornissen, hoofdpijn, angsten, spijsverteringsklachten, allergieën, longklachten en gewrichtsklachten.
Staat je klacht of aandoening er niet tussen? Neem gerust contact op voor overleg. Ik ben aangesloten bij de NVA. Dit betekent dat consulten gedeeltelijk worden vergoed bij een aanvullende verzekering. Het wordt niet verrekend met je eigen risico.

“Laat tijdens de behandeling even jouw klacht mijn zorg zijn.”

Leave a comment