Evenementen Extra zorg Waddinxveen

Op deze pagina vind je verslagen en foto's van de evenementen en activiteiten die door of in samenwerking met Extra zorg Waddinxveen zijn georganiseerd.

Op 22 april 2023 heeft Extra zorg Waddinxveen een beurs georganiseerd in de Kroon in Waddinxveen

Het was een zeer geslaagde dag met heel veel mensen die vragen konden stellen aan onze therapeuten. Op deze dag werden ook lezingen gegeven.

De lezing met Catelijne Elzes & Deborah Freriks "VAN DIT BOEK GA JE BETER SLAPEN (en je wordt er knapper van) vond plaats op 10-10-2019

Slapen. We doen het allemaal. De een wat beter dan de ander. Soms slaap je diep en soms ook niet. Soms slaap je kort en dan weer lang. Soms ben je zo moe maar kan je niet slapen. En wat ga je doen als je moeilijk in slaap kan komen? Of je hebt net een kind gekregen dat je nog een slaapritme moet aanleren. Wat als je een persoon bent die juist heel lang kan uitslapen en dan in de avond de slaap weer niet kan vatten omdat je niet moe bent?

Wat een slaapproblemem allemaal!!

Catelijne Elzes en Deborah Freriks hebben er zelfs een boek over geschreven. Van dit boek ga je beter slapen en je wordt er knapper van.

Deze twee gezellige dames die naar aanleiding van hun boek al vaak op de radio en televisie zijn verschenen, komen naar Waddinxveen. De vereniging van Extra zorg Waddinxveen heeft ze uitgenodigd om een interactief, informatief en komisch praatje te komen houden over iets waar we allemaal mee te maken hebben SLAAP.

Voor iedereen die wel een slaappraatje kan gebruiken, voor iedereen die slaap tekort heeft of misschien wel te veel slaap. Voor iedere ouder die wel wat extra slaap kan gebruiken en voor iedereen die heel goed slaapt en gewoon een gezellige, interactieve en informatieve avond wil hebben.