Linda Daniëls, Levenscoach
Waddinxveen

Website: www.praktijkunify.nl
Email: info@praktijkunify.nl

Opleiding: Quantum Touch, Psychomatiek en het leven zelf

Werkervaring: Ik werk ruim 30 jaar als spiritueel/energetisch healer waarbij ik me richt op zowel lichamelijke als geestelijke klachten en breng ze met elkaar in verband. In de loop van de tijd zijn er activiteiten bijgekomen zoals individuele- en relatie counseling en coaching, intuïtief lichaamswerk zoals fysieke en energetische massage.

Ik heb ervaring met het werken met mensen, dieren en de natuur zoals het energetisch weer in harmony brengen van planten, tuinen en/of parken.

Mijn praktijk: In mijn spirituele/holistische praktijk breng ik lichamelijke en geestelijke klachten met elkaar in verband en ontvang je inzichten hoe weer tot jezelf te komen en weer balans en rust in je leven te vinden. Denk hierbij aan inzicht in vastzittende zich herhalende patronen en trauma’s (zowel geestelijk als lichamelijk). Door je bewust te worden van wat er aan de hand is treed het healingsproces al in werking. We kijken zowel naar vorige levens, conceptie en geboorte  als naar de rest van dit leven en kunnen er familie opstellingen of andere inzicht gevende en/of reinigende en/of helende methoden uit volgen.

Tijdens de counseling en coach sessies maak ik evt. gebruik van stenen en kaarten.

Ik kan jou begeleiden in jouw spirituele ontwikkeling en zoektocht naar jouw levensmissie. Je leert hierbij ook om te vertrouwen op jouw gevoel en intuïtie waarbij je het verschil leert tussen jouw gedachten, emoties en jouw gevoel vanuit je hart.   

Ook geef ik massages waarbij zowel het fysieke als de energetische lichamen worden behandeld.

Verder voel ik in op de energie van huizen en bedrijfspanden i.v.m. eventueel aanwezige straling of anderszins voor ons ongezonde invloeden en bied ik evt. oplossingen aan.

Al mijn werkzaamheden zijn er voor mens, dier en natuur.

De coaching en healing sessies kunnen ook telefonisch gedaan worden.


Webshop:
In mijn webshop vind je zowel spirituele als alternatieve producten zoals 100% biologisch katoenen Levensbloem Energie dekens, MT-Natuurprodukten, CBD olie, kruiden thee, Organo Reishi koffie en thee, Neo Quartz gezondheids kussens en matrassen, spirituele en op persoonlijke ontwikkeling gebaseerde boeken, Vitaily vegan  voedingssupplementen en meer.

“Laat tijdens de behandeling even jouw klacht mijn zorg zijn.”

Leave a comment