Ineke van Os, Mindful YogaIneke van Os
Waddinxveen

Website
www.mindfulmoves.nl
Emailinfo@cocoach.nu 
Mijn praktijk: Mindful yoga lessen. Je hoeft er níet lenig en sterk voor te zijn! Deze vorm van yoga gaat over goede zorg voor jezelf! Bewegen ín de ademstroom, je grenzen respecteren en diepe ontspanning.  Door de oefeningen word je je bewust wat in je dagelijkse leven je patronen zijn. Hoe snel je grenzen overschrijdt en hoe zelfs een gedachte al spanning en stress in je lichaam en adem kan opwekken. Na een uur stap je fris en energiek de dag in en gaat opgeknapt en ontspannen weer verder...

Alle lichamelijke ritmes als je hormoonstelsel, je immuunsysteem en je zenuwstelsel worden gesynchroniseerd. Je algemene kracht verbetert en het leidt tot een gevoel van lichamelijk welzijn en vertrouwen. Dit geeft een gevoel van flexibiliteit, veerkracht en het versterkt je lichaam. Door de diepe, rustige ademhaling, weken vastzittende 'knopen' in je lijf los en worden afvalstoffen uit de cellen optimaal afgevoerd. Ook bij zwangerschap en rondom geboorte specifieke zwangerschapsyoga. Meer informatie over de lessen en data vind je hier.

Naast mindful yoga ook zwangerschapsyoga. Specifieke yoga gericht op Stralend zwanger zijn (bewegingen gericht op voorkomen klachten) en Ontspannen bevallen (ruimschoots aandacht aan adem- en ontspanning, bevalhoudingen)