Ineke van Os, YogadocentIneke-van-Os.jpg
Waddinxveen

Website: : www.mindfulmoves.nl
Email: info@cocoach.nu
Opleiding: Gecertificeerd trainer RYS Yoga Alliance. (360 uur Yoga Speciality Teacher Training): specialisaties in Fertility Yoga (wens om zwanger te worden), Zwangerschaps yoga, Postnatale Yoga, Baby-, Kinder- en Tiener Yoga, Yoga op school, Familie en Partner Yoga, Yoga Therapie, Senior Yoga. Mindfulness trainer, Natuurgeneeskundig therapeut (BATC), Hypnobirthing docente (Mucha Mama) en gecertificeerd, Massagetherapeut (ook voor baby's).
Werkervaring: naast mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut en Mindfulness trainer, werk ik sinds 2015 als docent Mindful Yoga, zwangerschapsyoga en babyyoga en -massage.

Mijn praktijk:

Mindful Yoga is yoga op maat..

Het mooie van Mindful Yoga is dat het mensen stimuleert om hun lichaam écht te voelen, om bij hun eigen grens te blijven en altijd naar hun eigen lichaam te luisteren. Mindful Yoga bestaat uit een heerlijke combinatie van oefeningen (rekken en strekken van de ledematen), ademhalingstechnieken en ontspanning.
Het plezier van yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie staan in deze lessen centraal: het richten van je aandacht en het verkennen van je lichaam en sterken van de energie. met de yoga oefeningen die we doen werken we o.a. aan flexibiliteit en kracht. De focus ligt op
fysieke, mentale en emotionele ontspanning in de houdingen die we oefenen. Ze helpen je lichaam in balans te blijven of te komen. Niet alleen omdat je tijdens de reeks oefeningen je spieren ontspant en rekt, of de tijd neemt voor jezelf en je ademhaling, maar vooral omdat je in de verschillende bewegingen de energiebanen in het lichaam strekt en stimuleert. Door zo groot mogelijke ontspanning op de spieren tijdens de oefeningen, werken we op dieper lichaamsweefsels. Je laat opgebouwde spanning los en brengt je lichaam en denken in kalmte en balans.