Annette Griffioen, Kinder- en jongerentherapeut
Gouda

Websitewww.kakelbontenco.nl
Email: info@kakelbontenco.nl

Opleiding: HBO-Jeugdwelzijnswerk; Post-HBO PPG (Praktisch Pedagogische Gezinsbegeleiding); Academie voor Psychotherapie (Integratieve Kinder- en jongerentherapie); ECP (European Certificate of Psycotherapy); PartnerRelatieTherapie.

Werkervaring: Veel. Ik werk al 30 jaar in de jeugdzorg. Als behandelaar op een MKD; als PPG-er bij de SPD ( nu MEE); bij het Opvoedbureau Midden-Holland; en sinds 2005 mijn eigen praktijk voor kinder- en jongerentherapie Kakelbont&Co.

Mijn praktijk: Integratieve psychotherapie is een kortdurende therapie waarbij het kind/de jongere centraal staat en niet de methode. Ik richt mij op de problematiek waarmee het kind/de jongere wordt aangemeld, kijkend naar de mogelijkheden van het kind en het gezinssysteem. De problematiek is breed. Als een kind niet meer lekker in zijn/ haar vel zit, niet meer goed functioneert en je komt er binnen je gezin niet meer uit, dan kan het fijn zijn om hierover contact op te nemen met een professional. In een vertrouwde, veilige setting.

“Laat tijdens de behandeling even jouw klacht mijn zorg zijn.”

Leave a comment