Annette Westeneng - de Pater, Babyconsulent
Waddinxveen

Websitewww.passie4babys.nl
Email: info@passie4babys.nl

Opleiding: Verpleegkundig babyconsulent, babymassagedocent en highcare neonatologie/kinderverpleegkundige

Werkervaring: In mijn praktijk werk ik nu sinds januari 2021 als babyconsulent. Ik werk sinds 2013 in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel.

Mijn praktijk: Regelmatig spreek ik ouders die vinden dat hun baby veel huilt, niet goed slaapt of niet goed drinkt. Maar dat ze denken dat ze de tijd uit moeten zitten tot hun kindje groter is. Maar dat is niet nodig! Met wat aanpassingen in bijvoorbeeld het ritme, slaapritueel en slaapplek is er veel aan te doen! Ik kom op huisbezoek dat ongeveer 1,5-3 uur duurt. Dan kijk ik mee met de voeding, het slapen, sfeer in het gezin en dergelijke en kan ik adviezen geven die je direct toe kunt passen.

Ik begeleid ouders met kinderen tot 18 maanden oud.
Ik geef babymassagecursussen. Die geef ik het liefste individueel bij ouders thuis. Want dan kan het normale ritme zoveel mogelijk doorgaan. Ook geef ik groepscursussen.

“Laat tijdens de behandeling even jouw klacht mijn zorg zijn.”

Leave a comment